středa 19. února 2014


19.2. – 19.3. – dřevěný ZAJÍC – BŘEZEN


19. února  přebírá po dravém tygrovi štafetu další zvíře čínského zvěrokruhu, kterým je ZAJÍC. Zajíc je v Číně symbolem štěstí a dlouhověkosti. Miluje svoji noru, domov, zázemí. Hlavním tématem tohoto měsíce (období) bude tedy domov,  starost o něj, rodina, společnost, pohoda. Je tedy nejvhodnější období k tomu, abychom si zútulnili svůj byt, vyčistili ho, uklidili, pořádně vyvětrali a vlili do něj novou, svěží, jarní energii. Zbavte se starých a nepotřebných věcí, které s sebou nesou starou a těžkou energii a vytvořte prostor pro nové, svěží. Zajíc je nejšťastnější a nejodvážnější zvíře, když se jedná o domov a rodinu, ale také svoji firmu. Je laskavý, pečlivý, chytrý, slušný, společenský, toužící po klidu a harmonii.

Zajíc rád uspořádává u sebe doma společenská setkání pro své přátele a chlubí se svým harmonicky zařízeným domovem. Využijte těchto energií a pozvěte své přátele, buďte dobrým hostitelem a buďte tento měsíc hodně ve společnosti a mezi lidmi, určitě vezměte také svého partnera. Užívejte si zábavu, uvolněnost, společnost, pohodu, dobré jídlo a pití a dobrou náladu. V tomto období můžeme po silné energii tygra opět zpomalit a vše si pořádně promyslet. Můžeme být více lenošiví a požitkářští, jelikož zajíc miluje dobré jídlo, pití, ale také zahálku - dopřejte si to, jelikož další měsíc přebere vládu drak a energie se opět zrychlí.

Jeho velká síla spočívá v tom, že se z  každé situace dokáže velmi rychle dostat, díky své přirozené intuici. Má silný čich na průšvihy a dokáže z nich i před nimi velmi rychle kličkovat díky reálnému zhodnocení situace. Nemá rád konflikty, proto se nedere na přední místa a na výsluní, ikdyž o něm tajně sní. V tomto období je čas na pomoc a péči o druhé, naši rodinu, okolí. Zajíc velmi rád pomáhá druhým a stará se o ty, kteří to potřebují. Tento měsíc je vhodný na uzavírání míru, příměří a řešení starých sporů. Měli bychom se umět domluvit v klidu a vždy najít nějaké rozumné řešení pro obě strany. Toto období je také ideální pro vytvoření nebo hledání nového domova a stěhování.

Zajíc miluje pohyb, rozhýbejte po zimním období svá těla, vyrazte na cvičení s svými přáteli, choďte na procházky, do přírody, buďte v pohybu.
Pro zpracování vašeho osobního Astrotypu mě neváhejte kontaktovat na dagmar.kriklanova@seznam.cz. Dozvíte se,  jaký potenciál se ve Vás skrývá, jak energie, které nám byly dány do vánku využít na maximum, co si vnášet do života a čemu se naopak raději vyhýbat.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat